Contact en organisatie

Projectleiding
Harm van Son 
mail@meierijstadonstage.nl

De Beroepenfeesten van VMBO On Stage worden in vele regio’s in het land gerealiseerd en wij horen daarbij! Bij een feestje horen vrienden, die van ons staan op Pagina Vrienden.
VMBO On Stage is (letterlijk) een Beroepenfeest voor VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren. Zij gaan met elkaar in gesprek over beroep en werkdag, en maken een afspraak voor een Werkbezoek op de Doe Dag enkele weken later.

On Stage is geen 'speeddating' maar is gericht op het opbouwen van een helpend (beroeps)netwerk. Het lukt veel leerlingen om deze relaties te onderhouden. Dit levert hen nieuwe gesprekspartners op, stageplaatsen en zelfs dienstverbanden tijdens of na de vervolgopleiding.

Voor bedrijven/beroepsbeoefenaren en matchmakers is deelname kosteloos.

Initiatiefnemers
Elde College Schijndel en Fioretti College Veghel

Het (organiserend) Stage Team bestaat uit de decanen van de deelnemde scholen (Martine Vos en Jeanine Hamers van het Elde College, Peter Doeswijk van het Fioretti College), vertegenwoordiger van Platform Ondernemend Meierijstad Jos van Asten en beleidsmedewerker gemeente Meierijstad, afdeling onderwijs Ad van Gerwen,

Deelnemende scholen
Elde College Schijndel en Fioretti College Veghel

Ambassadeurs
Johan van Gerwen, wethouder Onderwijs van Meierijstad

Wilt u hier ook een bijdrage aan leveren, neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar mail@meierijstadonstage.nl.

VMBO ON STAGE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: