Contact en organisatie

Projectleiding
Jack Monde 
mail@meierijstadonstage.nl

De Beroepenfeesten van VMBO On Stage worden in vele regio’s in het land gerealiseerd en wij horen daarbij! Bij een feestje horen vrienden, die van ons staan op Pagina Vrienden.
VMBO On Stage is (letterlijk) een Beroepenfeest voor VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren. Zij gaan met elkaar in gesprek over beroep en werkdag, en maken een afspraak voor een Werkbezoek op de Doe Dag enkele weken later.

On Stage is geen 'speeddating' maar is gericht op het opbouwen van een helpend (beroeps)netwerk. Het lukt veel leerlingen om deze relaties te onderhouden. Dit levert hen nieuwe gesprekspartners op, stageplaatsen en zelfs dienstverbanden tijdens of na de vervolgopleiding.

Voor bedrijven/beroepsbeoefenaren en matchmakers is deelname kosteloos.

De tijdsinvestering voor bedrijf/beroepsbeoefenaar is (ca. 20 uur): informatiebijeenkomst bijwonen (1,5 uur), briefing Beroepenfeest lezen (0,5 uur), Beroepenfeest (middag), afstemming met leerlingen over gemaakte afspraken (2 uur), programma Doe Dag voorbereiden (2 uur), Doe Dag (dag).

De tijdsinvestering voor een matchmaker is (ca. 8 uur): informatiebijeenkomst bijwonen (1,5 uur), briefing Beroepenfeest lezen en bedrijven op website bekijken (1,5 uur), Beroepenfeest (middag).

Initiatiefnemers
Elde College Schijndel en Fioretti College Veghel

Het (organiserend) Stage Team bestaat uit de twee decanen van de deelnemde scholen, Els Schilders en Jeanine Hamers, vertegenwoordiger van Platform Ondernemend Meierijstad Arent van Dijk en beleidsmedewerker gemeente Meierijstad, afdeling onderwijs Ad van Gerwen,

Deelnemende scholen
Elde College Schijndel en Fioretti College Veghel

Ambassadeurs
Coby van der Pas, wethouder Onderwijs van Meierijstad

Wilt u hier ook een bijdrage aan leveren, neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar mail@meierijstadonstage.nl.

VMBO ON STAGE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: